Het gemeentebestuur van Kasterlee wil alle vrijwilligers die zorg dragen voor een (grote of kleine) kapel bedanken en hen een cadeau aanbieden. Ze zijn van harte welkom tijdens een receptie op 3 maart 2011 om 10 uur in het gemeentehuis.

De vrijwilligers waarvan de gegevens gekend zijn, kregen een persoonlijke uitnodiging. Ook de niet gekende verzorgers zijn van harte welkom. Tijdens deze receptie komen ze te weten waar ze terecht kunnen als ze in de toekomst vragen hebben.
 
In heel Kasterlee staan maar liefst 115 (grote en kleine) kapellen. Deze kapelletjes zijn een belangrijk stukje Kastels erfgoed dat blijft bestaan dankzij de zorgen van heel wat vrijwilligers. In het najaar van 2010 legde de cultuurdienst een brief in elk kapelletje met de vraag of de verzorge(st)er(s) zijn/haar gegevens wilden doorgeven. Ondertussen is er een goed overzicht van de kapellen, de vrijwilligers, de dingen die ze er doen en de vragen die ze hebben.
 
Om de praktische kant van dit alles te regelen moeten de vrijwilligers hun komst (en het aantal personen) voor 20 februari 2012 bevestigen bij de cultuurdienst in het gemeentehuis, Markt 1, 2460 Kasterlee, Tel. 014 85 99 22, cultuur@kasterlee.be